اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

یمن: هدف از عادی‌سازی‌ها تشکیل ائتلاف علیه ایران است

یمن: هدف از عادی‌سازی‌ها تشکیل ائتلاف علیه ایران است عبدالعزیز بن حتور با اشاره به عادی‌سازی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی آن‌ها را جزئی از طرح صهیونیستی-غربی-آمریکایی مقابل ایران حامی فلسطین دانست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر عبدالعزیز بن حتور، نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن امروز پنجشنبه اعلام کرد کشور‌های عربی که روابط خود را با اسرائیل عادی کرده اند جزئی از طرح صهیونیستی-غربی-آمریکایی هستند. آن‌ها اکنون در تلاش برای تشکیل یک ائتلاف علیه ایران که حامی فلسطین است، هستند.

عبدالعزیز بن حتور گفت: از صد سال پیش طرحی در راستای منافع رژیم صهیونیستی و اشغال فلسطین برنامه‌ریزی شده است که تجزیه منطقه عربی و اسلامی را در هدف دارد.

نخست‌وزیر یمن افزود: هر طرحی که در مقابل طرح صهیونیستی در منطقه مقاومت کند، به هر شکل از سوی غرب مورد هدف قرار می‌گیرد.

وی توضیح داد: عربستان و امارات طرح واضح و مشترکی برای تجزیه یمن دارند و همچنین می‌خواهند سلطه خود را بر یمن گسترش دهند.

بن حتور تاکید کرد که امارات برای سیطره بر تعدادی از شهر‌ها و جزایر یمنی چشم طمع دارد و عربستان می‌خواهد بخش‌های دیگر را در اختیار بگیرد.

نخست‌وزیر یمن گفت: تلاش مزدوران متجاوز برای اظهار اتحاد دروغ بزرگ است؛ این مزدوران با هم درگیر خواهند شد، زیرا اختلاف عمیقی باهم دارند و طمع ورزی‌هایشان در یمن متفاوت است.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده